tankar och åter tankar....

Min Älskade Familj 💟
Svårt att vara annat än tacksam över att få dela dagarna och livet med dessa fina 🙏
Önskar snart få stå som man och hustru ❤
 
Idag började jag dagen med ett samtal från LÖF patientskadeförsäkringen, dom är Landstingens försäkringsbolag, de utreder anmälda skador, 40 % av alla anmälningar godkänns,  resten nekas!
Men jag har då lyckats få min skada klassad som vårdskada. Denna skadan ska nu ersättas med allt av  den innebär såsom läkarbesök,  mediciner,  resor mm. Sedan kommer jag även att få en ersättning för invaliditet på organ, detta när invaliditets grad är uträknad.... Idag kom brevet, den 30 September ska jag infinna mig och göra en STOR undersökning på ca 2 Tim som ska tala om hur stor min bestående skada är på urinblåsan... MEN hur som,  för utebliven arb inkomst får jag inget... nej för jag skulle ju varit föräldra ledig annars å då är det ju samma påstår karin i andra änden.... öh va?! Du kan ju inte veta hur många mammadagar jag tänkt att ta?!... suck!!
Jaja ingen idé å ingen ork till att gnabba emot!!
Önskar snart få tillbaka de pengar jag lagt ut hittills på besök å med iaf.
Efter detta samtal blev jag ganska låg....
Då var det dags att ta tjuren i hornen och ringa det samtal som jag LÄNGE sytit för,  patientnämnden.... Det är en grupp oberoende privatpersoner som sitter och utreder Lex Maria ärenden , de kontaktar respektive kliniker och kräver dom på svar hur sånt här kan ske... vidare så ser de över personalens lämplighet och uttalar sig till IVO inspektionen för vård och omsorg som utreder Lex Maria anmälningar...
Jaaaaaa det är en hel djungel!!!!
 
Hur som,  fick prata med en fantastisk människa som lyssnade och beklagade, sådant man kan behöva ibland, inte bara massa ursäkter och undanflykter från allt!! Hon bad mig att skriva en förklaring på min händelse OCH KK LÄKARNAS BEMÖTANDE, skicka detta till henne, dessutom frågade hon om hon fick av identifiera papprena och använda mitt fall i utbildnings syfte OCH i sjukhus utskick mm. Allt för att uppmärksamma  att sådant här händer 2014.... så bör det ju funnits saker som kunde undvikit detta!!! 
 
Detta blev ett långt, intensivt och jobbigt samtal... 
Många tankar, tillbaka snart 1 år... å tacksamhet slog mig i ansiktet igen 🙏
Tack för att vi fick fortsätta vara med,  tack Anton för att du "kom igen" OCH stannade hos oss 💙
 
En vacker dag önskar jag riktigt mycket styrka för att orka möta läkarna och ställa dom mot väggen, lägga fram mina journaler och skadepapper och ifrågasätta hur de ställer sig till detta , fortfarande neurologisk sjukdom? Eller är jag värd en ursäkt för det vidriga påhoppet?!... vissa ord å meningar etsar sig fast i huvud och själ, vissa personer förstör, vissa personer borde inte få sitta på den plats de gör....
 
Orkade inte skriva papprena ikväll, får bli imorgon!
Nu är jag HELT SLUT och ska släpa mig till sängen 😴
 
Sov sött hörni ❤ kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

iastankar

Här kan ni följa mig, en 29 årig småbarns mor som tar dagarna som dom kommer och absolut inte tar något förgivet! Lever livet var dag och uppskattar de enklaste små ting. Välkommen att följa mig i mina vardagstankar och mitt liv!

RSS 2.0